Ako želite web portal agencije za nekretnine koji sami možete administrirati uz vrlo pristupačnu cijenu daleko nižu od ostalih sličnih aplikacija a uvelike bolju sa mnogo vise mogućnosti ovo je rješenje za Vas. Nekretnine Online je aplikacija s ugrađenim cms (Content management system) sustavom za upravljanje sadržajem sitea. Samostalno upravljate, dodajete sve tekstualne slikovne i video sadržaje, novosti, cijene u već za to predviđene module programa iz administrativnog dijela sitea u koji ulazite putem zaporke.
Program ima predviđene i prilagođene module za prezentiranje nekretnina svih vrsta (kuće, stanovi, zemljišta, poslovni prostori, barovi, restorani, garaže, etaže, vile, exclusive ....)

Aplikacija se satsoji od dva glavna modula i više pomoćnih. Prvi glavni modul je onaj za prezentiranje i administraciju nekretnina a drugi služi za prezentaciju i promoviranje usluga u građevinarstvu i srodnim djelatnostima tj. prezentiranje poslova koji su često potrebni prilikom adaptacije nekretnine kao što su električar, stolar, soboslikar itd. Taj modul pruža mogućnost dodatne zarade za korisnika ove aplikacije.
Modul je prilagođen za prezentiranje takvih djelatnosti u jednom vrlo jednostavnom obliku. Dakle uz prodaju nekretnina pruža Vam mogućnost dodatne zarade od pružanja usluga za oglašavanje stolara, vrtlara, električara, geodeta itd.

Sami uređujete i pišete novosti koje se istog trenutka prikazuju na Vašem siteu. Svaki objekt je na siteu opisan slikovno, riječju i kao novost video zapisom objekta.

Site ima i posebno predviđen modul za dodavanje gradova i njihovih opisa te fotografija iz Vaše ponude, te BANNER sustav (sami dodajete željene bannere u banner rotator).
Aplikacija je prevedena na četiri jezika: engleski, njemački, talijanski i hrvatski. Unutar administracijskog dijela upisujete sve na hrvatskom jeziku a aplikacija automatski konvertira u jedan od ostalih jezika. Jedino se opisi objekata u rečeničnom obliku moraju uploadirati prevedeni.

Korisnik nakon registracije i prilikom pregledavanja Vašeg sitea jednostavno jednim klikom spremi objekt koji mu se svidi u Moj izbor i nakon toga vrlo lako poslati upit ili proslijediti prijatelju. Dokle god ne izbaci objekt iz "moj izbor" posjetitelju se čuvaju podaci o izabranim objektima u Mom izboru, pa tako će ih ondje naći i prilikom svog drugog posjeta. Time je Vas site potpuno personaliziran i prilagođen posjetitelju.

Aplikacija uvelike štedi Vaše vrijeme i novac. Svi sadržaji koje ubacite u aplikaciju istovremeno su prezentirani na Internetu a samim time Vaša ponuda brže nalazi svog kupca. Više nemate dodatnih troškova plaćanja dodavanja sadržaja trećoj osobi i čekanja da se taj posao napravi. Imate mogućnost naplate bannera na Vašem siteu u kojeg su ugrađena 4 banner rotatora a u svaki možete sami dodati po desetak i više bannera.

U sve cijene uračunati su web hosting sa MSSQL bazom podataka za prvu godinu dana plus domena.
Ovisno o Vašim potrebama tj. potrebama Vašeg poslovanja svi moduli se mogu prilagoditi.
U cijenu je uračunat i vizualni identitet sitea ( dizajn) s logotipom i bojama prema Vašoj želji.
Prijava na tražilice MSN, Google, Yahoo, WWW.hr. Uračunata je i optimizacija sajta za tražilice.

U aplikaciju je moguće uvesti online način plaćanja karticama American express, Diners i Visa.
Možete ugovoriti besplatnu prezentaciju u Vašoj agenciji kako biste se bolje upoznali s mogućnostima koje pruža ova aplikacija.

Ukoliko želite besplatnu prezentaciju bez obveze kupnje slobodno nam se obratite.

 

HVALA NA UKAZANOM POVJERENJU

O NAMA | USLUGE | REFERNECE | KONTAKT | WEB SHOP | TURISTIČKA AGENCIJA | AGENCIJE NEKRETNINEMA