WebCom Crikvenica - web i graficki design, software po mjeri klijenta, web aplikacije - WebCom Crikvenica - Razvoj web aplikacija te izrada web stranica. Rješenja za turizam. - WebCom Crikvenica - Upravljajte Internet stranicama svoje tvrtke pouzdano i ucinkovito! - WebCom Crikvenica - Izrada web stranica :: CMS sustavi :: web dizajn - WebCom Crikvenica - kompletna internet rješenja po nacelu "kljuc u ruke" - WebCom Crikvenica - Izrada web stranica svih razina složenosti, jednostavnih za održavanje i prilagodenih CMS sustav - WebCom Crikvenica - IZRADA INTERNET STRANICA - IZRADA INTERNET STRANICE ZA PROMOCIJU - WebCom Crikvenica - Izrada internet stranica je naša djelatnost. ... Osim izrade web stranica pružamo i usluge održavanja internet stranica - WebCom Crikvenica - IZRADA INTERNET STRANICA! Nudimo Vam internet stranice po izuzetno povoljnim cijenama, održavanje internet stranica, povecanje posjecenosti - WebCom Crikvenica - Posebno smo se specijalizirali za izradu internet stranica za agencije za nekretnine koje su integrirane sa našim programom za nekretnine - WebCom Crikvenica - Izrada web stranica, Izrada internet stranica, održavanje internet stranica, internet portal, internet aplikacija, CMS, smještaj internet stranica - WebCom Crikvenica - Izrada Internet stranica: brzo i kvalitetno izradujemo WEB stranice, gratis Internet hosting i domena - WebCom Crikvenica - izrada stranica, dizajn web stranica, dizajn, flash, sql, html, asp.net, edukacija, internet stranice, cms, shop, agencija, online, zrada, stranica - WebCom Crikvenica

AgencyOnline

Izuzetno nam je drago predstaviti najnoviji softver namjenjen turistickim agencijama za što bolju, kvalitetniju i bržu promociju sadržaja iz svoje ponude na internetu. Kako je takva vrsta softvera uveliko bila nedostupna malim i srednjim agencijama, kako zbog njegove visoke cijene na tržištu jer se u već ini slucajeva radio po narudžbi za odredenu tvrtku tako i zbog nedostatka content management sistema ili upravljanja sadržajem od samih vlasnika agencije i njihovih djelatnika, pa bi svaka nova izmjena iziskivala nove troškove agencije radi i najmanjih promjena na njihovom sajtu.

Agency Online softver tome konacno staje na kraj i okrece cijelu pricu u sasvim drugom smjeru. S ugradjenim upravljacem sadržaja vlasnik agencije jednostavno i brzo mjenja sadržaj na svome internet portalu ( jer tako je zamišljen Agency Online softver), bez potrebe za telefonskim pozivanjem svoga Webmastera koji ce možda u odredenom trenutku biti prezauzet pa ce njegov sadržaj morati malo pricekati prije nego bude obraden a da ne govorimo i postavljen na internet. Na kraju morat cete platiti svoju uslugu i novac od potencijalnog iznajmljivaca privatnog smještaja za postavljanje i slikanje njegovog objekta završiti ce u džepu Vašeg webmastera umjesto u Vašoj agenciji upotrebljen u bolje svrhe, marketing, prezentaciju na tržištu, gradenju boljeg imidža i imena Vaše agencije. Vlasnik agencije postaje sam svoj webmaster.

Kliknite za uvecanje!

  Vidi demo!

GLAVNE KARAKTERISTIKE

Portal je zamišljen po principu kategorizacije smještaja, plovnih objekata, aranžmana i ostalog što je u ponudi agencije. Lako se krece portalom i uz nekoliko klikova mišem Vaš potencijalni klijent lako dolazi do željenih rezultata traženja svog buduceg smještaja. Na pocetnu (udarnu stranicu) sami birate koji objekt cete postaviti i vrlo lako možete sami promjeniti i postaviti neke druge objekte. Na taj nacin svaki dan Vaša stranica može drugacije izgledati, biti osvježena i na njoj se vidi da se netko uistinu brine o njoj za razliku od mnogih agencija na našem tržišu gdje se sadržaj ne mjenja ni po godinu dana pa je upitno i samo poslovanje takve agencije i odbojnost prema klijentu. Drugi su nedostatak šture, manjkave informacije i nedostatak prijevoda na osnovne svjetske jezike a zaboravljamo koliko su stranci iz velikih zemalja engleskog, njemackog i talijanskog govornog podrucja osjetljivi na takve stvari. Da to više ne bude praksa, Agency Online automatski prevodi sve podatke koje ste vi ukucali preko Vaše tastature na hrvatskom jeziku, na cetiri osnovna jezika ENGLESKI, NjEMACKI, TALIJANSKI i naravno HRVATSKI. Nadam se da Vam se ovo pocelo svidati, no to nije sve. Ukoliko želite dodati još poneki jezik, lako ga možemo dodati za Vas. Mogucnosti su neogranicene jer Vaš portal teoretski može pricati sve jezike. Automatski se otvara na jeziku iz koje klijent dolazi, a ukoliko nemate dostupan takav jezik sajt se otvara na engleskom defaultnom jeziku. Naravno, klijent ima i mogucnost da sam izabere željeni jezik klikom na zastavicu s jezikom ili na padajucu izbornu listu ponudenih jezika.

Svaku smještajnu jedinicu možete dodati u više kategorija, npr. jedan iznajmljivac apartmana može imati bazen ispred kuce pa ga možete staviti izmedju ostalog i u kategoriju ekskluziv i podkategoriju exkluziv apartman. Naravno tu se otvara mogucnost Vašeg izbora naplate takve usluge. Ako to cinite bez naknade zaradili ste. Kako? Zaradili ste novac koji ste trebali isplatiti sada već bivšem webmajstoru jer ste sami unjeli podatke za koje ste potrošili ravno pet minuta. Uštedjeli ste živce išcekujuci kada ce Vaša ponuda osvanuti na portalu a apartman ili jahta je već mogla biti zakupljena i novac od provizije u džepu. Ako za uslugu (godišnje postavljanje smještajne jedinice) naplatite nekakav simbolican novac od možda 300 kn što je daleko manje od pojavljivanjima u pisanim oglasnicima, Vama ce trebati 40 smještajnih jedinica sa po jednom jedinomsobom što znaci minimum minimuma da otplatite svoj softver, vodite svoj portal i sve ostalo je Vaša zarada. Nema više odljeva novca na nepotrebne stvari.

SMJEŠTAJNE JEDINICE ( apartmani, sobe, vile, hoteli, svjetionici, agroturisticki objekti...)

Sve smještajne jedinice opisane su u preko stotinu unificiranih parametara do zadnjeg detalja koje bi mogle interesirati Vašeg klijenta. Tu su navedene kategorizacije objekta, cijene, udaljenosti do mora ili plaže pa cak i vrsta plaže na kojoj ce klijent provesti ljeto, jezici koje govori njegov domacin i još stotinu drugih parametara o svakom pojedinom objektu. Šta kažete? Dobro? E to nije sve. Svaki objekt ima automatsku rezervacijsko upitnu formu pomocu koje direktno sa iste stranice klijent može rezervirati odredeni smještaj a na Vaš email stiže rezervacija sa svim podacima i željama Vašeg klijenta. Kako klijent ne bi morao sam izracunavati cijenu svog godišnjeg odmora za cijelu familiju i visiti na telefonu pozivajuci agenciju, AGENCY ONLINE portal nudi mu KALKULATOR SMJEŠTAJA koji se nalazi na istoj stranici pojedinog objekta. S nekoliko klikova mišem klijent ce doznati ukupnu cjenu svog godišnjeg odmora za cijelu familiju u pojedinom objektu sa već uracunatom boravišnom taksom i ostalim doplatama za pomocne ležajeve i slicno. Ovaj softver ne pomaže samo Vama, što je važnije pomaže Vašem klijentu da zavoli Vašu agenciju koja se brine za njega i olakšava mu patnje i štedi vrijeme prilikom izbora svoje destinacije toliko željenog godišnjeg odmora. Naravno da su i tu fotografije objekta i smještajnih jedinica koje se otvaraju unutar stranice a ne u zastarjelim posebnim prozorima tzv pop upovima koji nikome netrebaju i samo zbunjuju posjetitelja jer nisu baš svi posjetitelji sajta vicni kompjuterima i već ina samo amaterski surfa internetom. Upravo na taj nacin AGENCY ONLINE radi. Pojednostavljuje život klijentima i vlasnicima njihovih voljenih agencija. Fotografije naravno ubacujete sami na sajt u samo nekoliko laganih pokreta rukom prema mišu. Imacete osjecaj da se same ubacuju na sajt. Istog trenutka one se prikazuju na sajtu i bivaju pohranjene zajedno sa svim podacima u Vašu bazu podataka.

ARANŽMANI

Kako svaka ozbiljna turisticka agencija u svojoj ponudi ima aranžmane i putovanja tako i AGENCY ONLINE ima predviden dio za aranžmane jer to je ozbiljna turisticka agencija. Aranžmane smo pokušali isto tako opisati do najvažnijeg detalja, od naziva, cijena, doplata, opisa, pa opisa po danima itinerera i slicno, naravno popraceno fotografijama i na kraju rezervacijskim formularom.

IZLETI

Poput aranžmana tu je dio posveć en izletima onim kratkim jednodnevnim koje svaka agencija ima barem preko sezone, poput izleta brodicama ili jednodnevnih izleta na Plitvice i slicno.

KRUŽNA PUTOVANJA ili KRSTARENJA PUTNICKIM BRODOVIMA

Postoje mnoge agencije naravno malo već e koje u svojoj ponudi imaju ponudu turoperatora kružnih putovanja brodom. Kako je sve to dosad bilo rezervirano za samo velike turističke agencije, odsada ako to već nemate uvršteno u svoju ponudu,ozbiljno morate razmisliti o tome jer AGENCI ONLINE i tu radi za Vas pošto u ponudi ima i KRSTARENJA ili kružna putovanja brodom kao ekskluzivnu ponudu.

Odsada više nije bitno da li je Vaš poslovni prostor agencije na nekom udarnom mjestu u gradu jer AGENCY ONLINE može dovesti klijenta u Vašu agenciju ako se ona nalazi i na tavanu Vaše kuce. Sve uredujete i odredujete sami, vrlo lako ispravljate pogreške sa stranice ADMINISTRACIJE na koju ulazite samo Vi i djelatnici kojima ste dali korisnicko ime i lozinku za ulaz na te stranice. Bitno je ispuniti sve parametre o pojedinim objektima kako bi se obogatio opis istog. Stranice administracije putem kojih upravljate sadržajem cine preko dvije trecine samog sajta koji nije vidljiv klijentima i ostalim korisnicima, usputnim surferima ili pak konkurenciji. One su zašticene najboljim i najsigurnijim sistemom današnjice MS DOT.net security sistemom.

O PROGRAMU

AGENCY ONLINE pisan je u najboljoj tehnologiji današnjice na tržištu ( the best tehnology money can buy) ASP.NET tehnologiji i VisualBasic.NET-u. Program koristi Microsoft SQL server 2000 baze podataka koji primaju upite do 150 korisnika istovremeno, što je više nego dovoljno i za najveć e agencije. Možete unijeti neogranicenu kolicinu podataka, ovisno o velicini zakupljenog paketa prilikom zakupa domene i prostora na udaljenom serveru. Ukoliko je Vaš diskovni prostor postao premalen, jednim pozivom telefona vrlo se lako zakupi više što ne predstavlja problem jer zakup proširenja diskovnog prostora samo govori o izuzenom poslovanju vaše agencije i u tom slucaju diskovni prostor dokupite sa smješkom na licu. Upiti na bazu podataka pisani su storanim procedurama i unaprijed su predkompajlirani tj. više nema programskog citanja koda i prevodenja u kompjuterski jezik jedinica i nula, već je sav kod unaprijed kompajliran u kompjuterski jezik što drasticno ubrzava izvodenje ovako robusnih aplikacija sa ogromnim brojem podataka. Tako funkcionira cjeli ASP.NET što ga cini najbržim i najboljim tehnološkim dostignucem za aplikacije namjenjene internetu. Brži je desetak puta od starog ASP-a i PHP-a i šta je najvažnije ne dozvoljava greške u kodu a tako ni greške u poslovanju. Ima ugraden izvrstan security sistem za pozadinski dio sajta i za baze, a lozinke ili zaporke su zašticene jednosmjernom enckipcijom, pa tako nitko ne može procitati podatke ni u slucaju da dode do baze jer su podaci u bazi napisani enkriptiranim covjeku nerazumljivim znakovima. Tako smo potencijalnom hakeru poželjeli laku noc ili mu možda ponudili smještaj u nekoj od naših smještajnih jedinica. Cijeli program zauzima 7 Mb (megabite-a) diskovnog prostora na serveru. Svi djelovi administracije popraceni su helpovima odnosno pomocnim natuknicama kod umosa podataka radi lakšeg vladanja programom kao alatom.

PAKET AGENCY ONLINE

U paketu Agency Online dolazi:

-Licenca tj. pravo na korištenje programa iskljucivo za jednu turisticku agenciju. Kupnjom licence dobili ste pravo korištenja programa vremenski neograniceno dugo.

- Vizualni dizajn izgleda Vašeg sajta, izrada logotipa i vizualnog identiteta agencije

- Eventualni dodaci po željama vlasnika

- Zakup domene i diskovnog prostora od 2 GB plus 200 mb s MS SQL bazom podataka NA GODINU DANA (inace godišnja cijena zakupa diskovnog prostora sa MS SQL bazom podataka je oko 1000 kn ovisno o pružatelju usluga)

- Strucna pomoc nakon postavljanja sajta na internet i kratka edukacija

- Pravo na besplatnu dvokratnu pomoc u prvih godinu dana

- Garancija kvalitete od strane «WEBCOM internet usluga» koji garantira u sigurnost izvodenja programa

- Uvjek dostupna tehnicka podrška na telefon 091/2121-670 i 098/ 175 90 94

- Mogucnost dodatnih upgrade-a tj dodatne nadogradnje programa po važecem cjeniku «Webcom internet usluga».

- Stranice – O nama, uvjeti korištenja, knjiga gostiju (guestbook), kontakt, novosti

- Dvadeset e-mail adresa sa imenom Vaše domene.

- CIJENA PAKETA:  na upit

MOGUCNOSTI NADOGRADNJE PROGRAMA

Program ima mogucnost svih vrsta nadogradnje u koje spadaju:

- STRANI JEZICI

- SEZONA SKIJANJA: Dodatna nadogradnja na postojeci paket su skijaški aranžmani za prezentiranje ponude po kategorijama pocevši od zemlje preko skijaških centara do vrste smještaja sa preko stotinu opisnih elemenata smještajne jedinice i mjesta u kojemu se ona nalazi, sa mogucnošcu uploada fotografija, mapi skijališta i naravno kompletnom administracijom.

- POGLED NA OBJEKT 360 STUPNJEVA: slikanje objekta i izrada virtualnog obilaska istog pod 360 stupnjeva za ekskluzivne smještajne jedinice.

- NADOGRADNJA PO ŽELJI KLIJENTA

 

HVALA NA UKAZANOM POVJERENJU

 

 

 
O NAMA | USLUGE | NAŠI PARTNERI | KONTAKT | AG. NEKRETNINAMA | APL. AGENCYONLINE | WEB SHOP